Despre noi

LUCAS SHOES - Producator incaltaminte piele

Moda romaneasca a evoluat, adaptandu-se nevoilor pe care societatea moderna o impune. Astfel, pantofii din piele au devenit o piesă de rezistenta în garderoba fiecaruia dintre noi.

Lucas Shoes pune la dispozitie o gama larga de incaltaminte din piele naturala (piele box fata naturala) si piele bufo. Indiferent de modelul ales, va veti putea bucura de un design modern si de un plus de confort, datorita materialelor de inalta calitate din care sunt confectionati.

Lucas Shoes-noul brand in materie de incaltaminte pentru barbati. Respectul si interesul pe care il acordam clientilor este dovedit, mai cu seama, prin faptul ca propunem incaltaminte cu un design unic pe piata romaneasca: producem bocanci pentru armata, pompieri si politie. Colectiile capata viata prin devotamentul si pasiunea investite in fiecare produs, calitati sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele noastre au devenit elemente distinctive in industria fashion. Ai tot ce ti-ai putut dori vreodata, la un click distanta!

Pentru orice preferinta si imprejurare exista Lucas Shoes!