Returnarea produselor

Politica de schimb si returnarea produselor

Retur pana la 30 de zile – 14 zile banii inapoi
Clientul poate returna incaltamintea, indiferent de motiv in termen de maxim 30 de zile calendaristice, cu conditia ca incaltamintea sa fie in stare buna, nepurtata si ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora la transport, insotita de factura aferenta.

Iti vom returna suma integrala pe care ati platit-o pentru produs, in termen de 14 de zile calendaristice de la inapoierea ei.

PROCEDURA DE RETURNARE

1. Ambalarea cutiei incaltamintei intr-un ambalaj suplimentar. (Indicat in cutia originala.)

2. Chemarea firmei de curierat, pentru ridicarea produsului. Pe colet, treceti urmatoarea adresa: Vicovu de Jos, str. Remezau, nr. 482, judet Suceava (in atentia d-lui Carcea Petru);

3. Dupa ce trimiteti coletul, returul trebuie anuntat pe adresa e-mail [email protected] cu urmatoarele date: NUME SI PRENUME complet, CONTUL BANCAR SI BANCA, sau metoda prin care doriti sa iti facem plata.

Din momentul in care primim coletul, va vom returna contravaloarea produsului (fara taxele de transport) in termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar.
In cazul in care se doreste returnarea contravalorii produsului prin alta metoda diferita de transferul bancar, plata se va face in 14 zile calendaristice.

In cazul in care produsele au fost purtate sau deteriorate ducand la diminuarea valorii lor, se vor retine o parte din banii platiti pentru acele produse, pentru a acoperi costurile pagubelor.
Costul transportului de RETUR este suportat de client.
Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati telefonic 0747 779 863 sau la adresa de email [email protected]